25ena edició de la Gran Fira al Carrer!

25ena edició de la Gran Fira al Carrer!

El passat dissabte 3 de setembre es va celebrar la 25ena edició de la Gran Fira al Carrer i va ser tot un èxit!!!

Tot i que les previsions per aquell dia no van ser gaire favorables, el dia va estar molt solejat fins al final de la jornada i vam poder gaudir de la nostra Gran Fira a la meravellosa ciutat de Granollers!

Durant el dia ens va acompanyar l’alcaldessa de Granollers a veure tots els comerços i serveis que van sortir al centre de la ciutat, també vam gaudir amb el nostre speaker que va estar amb nosaltres durant tot el dia, vam poder participar en una gran actuació de zumba pel carrer principal de Granollers i finalment vam gaudir de la actuació de la Ariana Zar que ens va acompanyar durant el matí donant més vida a la Gran Fira al Carrer amb les seves cançons!!

Moltíssimes gràcies a tots els comerços, serveis, gent de la ciutat i dels afores, per fer-ho possible! Gràcies a tothom!

Finalment, Volem donar les gràcies al nostre patrocinador principal de la Gran Fira, Eutrasa Peugeot que va ser-hi amb el seu fantàstic cotxe durant tot el dia!

Ara us ensenyarem tots els comerços i serveis que van participar en aquesta edició de la Gran Fira al Carrer!

Ara més que mai compra amb el ❤️