Com ajuden les bosses de tela al nostre negoci?

Com ajuden les bosses de tela al nostre negoci?

Les bosses de roba personalitzades són una excel·lent inversió per al teu negoci. Es poden utilitzar per augmentar el coneixement de la marca d’una manera diferent i a més per col·laborar amb la cura del medi ambient.

 

Quins són els beneficis de les bosses promocionals per regalar als teus clients?

 

  • Són més duradores, pràctiques i a més són més resistents:

Utilitzar aquestes bosses fan que siguin molt més duradores en comparació amb les bosses de cartró o les bosses de plàstic, a més són més pràctiques i molt més resistents per poder fer compres grans i portar pes.

 

  • Ajuden a tenir els oceans més nets:

Aquestes bosses ajuden a fer que hi hagi menys contaminació per la rotació de bosses i com hem dit abans les podrem utilitzar centenars de vegades i així poder mantenir els nostres oceans més nets.

 

  • Als clients els encanten els regals:

Regalar sempre és una bona estratègia perquè als clients els encanta rebre regals. Pots fer feliços els clients i ells reutilitzaran aquestes bosses una vegada i una altra, per la qual cosa augmentarà l’exposició de la teva marca.

 

  • Baix cost per fabricar grans quantitats:

Un dels avantatges d’utilitzar bosses per a les teves promocions és que el cost serà baix. Pots comprar les teves bosses de roba en grans comandes i així podràs rebre descompte per volum i que et pugui sortir molt més a compte.

 

  • Eina de publicitat gratuïta:

Com ja hem dit, la bossa de roba és el producte publicitari gratuït perfecte per impulsar el coneixement i l’exposició de la teva marca o empresa. A més, els clients poden utilitzar-les diàriament infinitat de vegades ja que són reutilitzables.

 

  • Un bon record del negoci:

Augmentarà l’estima dels clients. A tots els clients els encanta que els regalin productes. Regalar bosses de roba personalitzades als seus clients els farà segurament feliços. Els clients contents sempre són més propensos a recomanar els seus llocs de negocis a altres establiments.

 

  • Excel·lent per al medi ambient:

Les bosses reutilitzables estan fabricades amb materials naturals i biodegradables que les fan 100% respectuoses amb el medi ambient. Quan regales bosses reutilitzables a algú, contribueixes a una bona causa per salvar el medi ambient en no utilitzar bosses de plàstic d’un sol ús.

 

 

 

Més informació a la pàgina de BIOSPHERE.