LA GRAN NIT DE L’OPEN NIGHT– 17 De juny

LA GRAN NIT DE L’OPEN NIGHT– 17 De juny

OPEN NIGHT 2022

 

El passat divendres 17 de juny Granollers es va transformar en la gran fira del comerç conjuntament amb molta festa durant la nit, ens ho vam passar d’allò més bé!

 

Vam celebrar la gran esperada Open Night, una nit on el comerç de la ciutat passa a ser el protagonista. Durant tota la jornada vam poder gaudir de diversos descomptes, regals i ofertes dels comerços i serveis de Granollers i de molta festa al carrers.

 

La festa va començar amb diversos DJ’s Sets situats per les diferents places i carrers de la ciutat, la plaça de la Porxada, la plaça  Lluís Perpinyà, el carrer Anselm Clavé i carrers adjecents i a la plaça de Les Olles. Més tard vam poder gaudir de diferents actuacions gràcies a l’escola de Ballet “Klass Estudi de Dansa”, també una actuació de l’escola de ball “Mi Zona Granollers”, de l’escola “Bambú” amb una actuació de Ball de Salsa i un altre Ball de Salsa de Càritas Re-integra. També vam tenir el plaer de poder veure en directe actuar a les cantant Ariana Zar i la cantant Sadie Zeev, que tenen una veu increïble i ens van acompanyar amb música en directe.

 

Durant la nit vam posar el Salting Photocall de l’Open Night, perquè els més petits i no tan petits poguessin fer-se una foto i immortalitzar el moment amb un gran somriure, acompanyat d’un altre DJ Set i una màquina de bombolles amb fum. A més, vam poder gaudir d’una performance de Graffiti en directe amb dos meravellosos artistes urbans: Eslicer i Bad15899.

 

Una de les sorpreses de la nit va ser la “Grag Race”, el concurs de Drag Queens organitzat per Trenquem armaris amb l’ajuda de  Gran Centre Granollers, que es va establir a la Porxada durant tota la tarda-nit. Durant la tarda es van fer actuacions on les concursants competien per emportar-se la corona. El veredicte final es va decidir un cop inaugurada l’Open Night.

 

La gran inauguració es va fer a la plaça de la Porxada a les 22 h, on vam escoltar a la presidenta de l’associació i es va tallar la cinta inaugural juntament amb l’alcaldessa Alba Bernusell. Ho vam celebrar amb totes les persones que van fer que això sigués possible i amb tot el públic de la ciutat de Granollers. Especial gràcies a tots els col·laboradors, a l’ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, l’associació de Trenquem Armaris i a l’associació d’Hotels del Vallès Oriental. Finalment gràcies als grans patrocinadors, Automòbils Pruna S.A i a Pruna Motors.

 

Vam viure una gran nit als carrers de Granollers, molta actuació, show, gent, festa i un ambient increïble. Moltíssimes gràcies a tothom per tornar a fer que aquesta nit sigui possible després de dos anys sense poder haver-ho celebrat.

 

Una ciutat viva on és possible un comerç local, actiu i de qualitat.

Ara més que mai, compra amb el ❤️

Comprar, menjar, gaudir, dormir🛍️