Setena sessió “Prenem un cafè?” – Preparem l’Open Night

Setena sessió “Prenem un cafè?” – Preparem l’Open Night

Prenem un cafè?

EL 9 DE JUNY DE 15:30 A 16:30 H

Setena sessió on parlarem i prepararem junts estratègies per l’Open Night del pròxim 17 de juny. Posarem en comú diferents idees, donarem consells i tips per tenir el nostre establiment a punt i atractiu a la nit més esperada de l’any.

Després de dos anys, torna la nit més esperada per a tots els establiments de la ciutat. Arriba la 9a edició de l’Open Night amb més força que mai sota el lema “Comprar, menjar, gaudir, dormir”. El pròxim divendres 17 de juny el centre de la ciutat de Granollers acull la gran festa de la llum i comerços oberts fins a mitjanit de 18 a 24h.

* Activitat oberta només a socis i sòcies de Gran Centre i Comerç de Dalt

  • Dia: 9 de juny
  • Hora: de 15:30 a 16:30h
  • Lloc: Oficines de Gran Centre. C/ Lleó núm. 3