L’Ascensió les Fires i Festes de Granollers

L’Ascensió les Fires i Festes de Granollers

La fira de l’Ascensió mostra les principals novetats de la indústria, els serveis, l’automoció, l’agricultura i la ramaderia. Aquests darrers anys, la Fira s’ha anat consolidant al Parc Firal i ha anat transformant la seva activitat, apostant pel sector de l’oci i la gastronomia, sense deixar de banda el seu origen agrícola i ramader. Aquesta fira es complementa amb diversos actes culturals.

Trobaràs més informació a: https://ascensio.cat

La Fira com a tradició comença amb el pregó, que cada any realitzen personalitats rellevants en diversos camps.

Els dies seran començant pel 26 de maig i finalitzarà el 29 de maig.

 

Dins de la Fira de l’Ascensió podrem trobar diferents fires com per exemple:

La Fira de l’Economia Verda i Circular:

Granollers ha posat el focus en la transició verda i està treballant per afrontar amb garanties aquest repte, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. El que aquesta fira oferirà és, l’oferta d’exposicions, conferències, tallers, i mostres comercials especialitzades. La fira inclourà conferències, exposicions a cada pavelló i taller didàctics, i el 25 i 26 de maig l’Hotel Ciutat acollirà també unes jornades tècniques a l’entorn de l’economia verda, també es difondrà per TV3 i RAC1.

L’economia verda i circular pretén donar visibilitat a aquests projectes, i aportar eines útils als  sectors econòmics i a la ciutadania, per a la seva implicació.

Més informació a: https://evc.cat

La Fira de Jugar x Jugar:

La fira de Jugar x Jugar consisteix a estar hores i hores jugant a jocs per fer passar-s’ho bé als més petits. El que es busca és divulgar els jocs de taula com una manera d’aprendre i divertida, així es pot estimular l’imaginació i relacionar-se amb la resta.

Divulgar el joc de taula com una manera divertida d’aprendre, estimular la imaginació i relacionar-se.

A Jugar x Jugar hi podreu trobar el vessant destinat a acostar els jocs al gran públic. L’ubicació serà a la Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers. Els horaris seran el  divendres 27, dissabte 28 i Diumenge 29 de maig, de 10.00 a 21.00 h.

Més informació a: https://ascensio.cat/jugar-per-jugar/