Sisena sessió “Prenem un cafè?” – Parem, pensem i respirem

Sisena sessió “Prenem un cafè?” – Parem, pensem i respirem

Prenem un cafè?

EL 26 DE MAIG DE 15 A 16 H

Sisena sessió dinamitzada per Meritxell Viñals, naturòpata, nutricionista i comunicadora, i la podreu trobar a la botiga d’Eco Salut Herbes Salvatges de Granollers. En aquesta sessió aprendrem a parar, escoltar-nos i a respirar.

Una bona respiració ajuda a equilibrar el teu sistema nerviós, millora la digestió, l’insomni i un infinit de beneficis per millorar el teu dia a dia. De la mà d’una coach de respiració professional, realitzarem un taller de Respiració per gaudir dels seus beneficis.

* Activitat oberta només a socis i sòcies de Gran Centre i Comerç de Dalt

  • Dia: 26 de maig
  • Hora: de 15 a 16h
  • Lloc: Oficines de Gran Centre. C/ Lleó núm. 3