Fira d’Art Urbà a Granollers

Fira d’Art Urbà a Granollers

Fira d’Art Urbà: Per primera vegada a Granollers, arriba la primera Fira d’Art Urbà al centre de la ciutat organitzada per l’associació de comerciants Gran Centre Granollers.

 

El pròxim dissabte 21 de maig el centre de la ciutat de Granollers acull a diferents artistes del món urbà on duran a terme diferents obres en diferents suports en directe.

 

Descarrega’t el cartell aquí.

Després d’un canvi de data de la Fira de l’EcoGra, no podíem deixar el mes de maig sense cap acció de dinamització de l’Associació de comerciants de Granollers Gran Centre Granollers.

Us proposem una fira innovadora, mai vista a la nostra ciutat, on durant tot el dia podràs gaudir de l’art urbà més actual en diferents formats. Els i les artistes de primer nivell mostraran els seus treballs al ben mig de la ciutat: distribuïts al llarg del carrer Anselm Clavé de 10 a 13:30h i de 16 a 20:30h.

Podrem gaudir de diferents disciplines artístiques: Grafiti, Personalització de roba i mobiliari, Art Sumi-E, aerografia, il·lustració, pinststriping, espectacles musicals, entre d’altres.

També comptarem amb la col·laboració de diferents centres d’estudi d’art, com l’escola IBoix de Granollers o l’Escola Europea de Tatuatge i Piercing, que realitzaran el  plantejament d’una obra sobre la pell en directe.

Així mateix, hi haurà una cara solidària de la mà del projecte “Tatuadores por la Paz”, una ONG – Ink Collective que neix amb la intenció d’unir a estudis i/o tatuadors per a recaptar diners pel Camp de Refugiats de Trípoli.

Grafiters rellevants

Comptarem amb la presència de 8 grafiters/eres reconeguts en l’àmbit nacional. Cada un dels artistes realitzarà una peça pròpia en unes estructures de cartó de 2x2m. Es podrà veure l’avanç de les obres durant tot el dia al llarg del carrer Anselm Clavé de Granollers.

Hi haurà un espai per a cada artista i per a cada estil que girarà entorn d’una mateixa temàtica: Els oficis.

 

Artistes de personalització de roba i mobiliari

Art Sumi-E

De la mà de Hasu art – Alberto Castiñeira (@hasuart_official), podrem gaudir d’una exhibició en directe del meravellós art del Sumi-E.

Aquesta tècnica artística monocromàtica se centra en l’ús de la tinta xinesa com a element principal. El Sumi-e consisteix en una pintura naturalista que representa els elements en la seva forma més essencial.Les pinzellades del Sumi-E són suaus i es deixen portar. No es tracta de buscar el control de la pinzellada sinó de conèixer a l’artista.

 

CONTACTE DE PREMSA

Gran Centre Granollers

e-mail: administracion@grancentre.com

T. 93 879 64 46