EL DRAC PARLA – SANT JORDI 2021

EL DRAC PARLA – SANT JORDI 2021

EL DRAC PARLA

L’any passat, Paraules sobre Vidre es va haver de transformar en Paraules al Mur, per què estàvem totes les persones confinades a casa. L’únic que no va estar confinat durant tot aquest temps va ser el drac🐉

Durant el temps que vam estar tancats i tancades a casa, Sant Jordi i el Drac es van trobar molt a faltar. Van començar a fer videotrucades per sentir-se una mica més a prop, explicar-se el seu dia a dia i Sant Jordi li explicava les seves vivències amb la Princesa. Es van fer tanta companyia l’un a l’altre que es van tornar inseparables en la distància.

Aquest any, en conseqüència amb les restriccions del Procicat, no hem pogut lligar amb l’Ajuntament i l’Institut Carles Vallbona, la realització del Paraules sobre vidre com és habitual per aquestes dates.

Però volem celebrar el retrobament de Sant Jordi🤴🏻 i el Drac 🐉 i per això l’hem deixat parlar 💬

Descobreix als aparadors dels associats les frases positives que a parlat el Drac.

Bona diada de Sant Jordi!!