GA2 – IIa EDICIÓ DELS PREMIS GRAN CENTRE – EDUCEM GRANOLLERS

GA2 – IIa EDICIÓ DELS PREMIS GRAN CENTRE – EDUCEM GRANOLLERS

Aquest divendres, 21 de juny es va realitzar l’entrega de la IIa edició dels premis GRAN CENTRE (curs 2018-19) als alumnes del CFGM Gestió Administrativa d’EDUCEM. Aquests premis pretenen apropar el comerç de proximitat als estudiants de Formació Professional mitjançant casos provinents del món real, que els estudiants han de desenvolupar al llarg de tot el curs com projecte final de Cicle.

Enguany, el tema proposat ha estat “Campanya Publicitària de Nadal 2019”: els estudiants han de dissenyar propostes de publicitat per atraure el públic jove a GRAN CENTRE GRANOLLERS per la campanya de Nadal 2019. Amb aquesta finalitat, s’ha realitzat enquestes, entrevistes en profunditat i un estudi de mercat amb un treball de camp, valorant la competència, els sectors, els consumidors i la tipologia de comerços des de diferents visions. Les campanyes dissenyades han estat les següents:

GRUP 1
Jordi Pérez, Angélica Vargas, Aina Tena, Paula Ortiz, Ana Gómez.
Campanya: “VINE A GRAN CENTRE I GAUDEIX DE LA FESTA!”.
Activitats tradicionals com el concert de Cap d’Any i innovadores com un torneig de futbol bubble i campanya d’obstacles es focalitzen en l’aspecte lúdic del Nadal pels joves.

GRUP 2
Dani López, Roger Mosqueda, Martí Muñoz, Josep Bosch.
Campanya: “NO BUSQUIS MÉS, NADAL A GRANOLLERS!”
Concert solidari, concurs de fotografia, i una original gimcana NON-STOP de compres buscant un Nadal sorprenent que atregui un públic dispers i difícil de motivar.

GRUP 3
Joel Sabatés, Joel Cárdenas, Ángeles Rodríguez, Nil Molins, Jordi Bausa.
Campanya: “VINE I GAUDEIX DE LA FESTA MAJOR AL NADAL!”
No calen explicacions: reeditar l’ambient de la Festa Major al Nadal amb Blaus i Blancs adaptats a l’hivern: pista de gel, toros embolats, corre llets, correfocs i una innovadora i espectacular Holly Party… a l’hivern!

GRUP 4
Ariadna Masdeu, Enrique Gómez, Eric López, Samuel Laviña, Patricia Hernando.
Campanya: “GRAN GAMING WEEK”
Una macrosetmana de jocs, a tota potència, que intenta posicionar Granollers com un pol d’atracció per tots els públics de tota Catalunya i fer-la esdevenir una veritable capital nadalenca: Fortnite, League of Legends, FIFA i Super Smash Bros. ultimate.

La Junta Directiva de Gran Centre ha expressat mitjançant la seva presidenta Laura Sabatés, i el seu Gerent Dinamitzador, Ernest Sugrañes, el bon nivell dels treballs presentats i que la classificació no reflecteix les diferències entre les diferents campanyes, que han estat molt igualades en la votació final i tenen totes elements clarament aprofitables.
En aquest sentit, es fa un accèssit especial al grup 4 (GRAN GAMING WEEK), un treball valent i professional però que, per aquesta mateixa raó, anava més enllà de l’encàrrec per part de Gran Centre i no ha pogut optar a premi.

El guanyador ha estat el grup 3 de Joel Sabatés, Joel Cárdenas, Ángeles Rodríguez, Nil Molins, Jordi Bausa, per l’’encert estratègic mostrat en connectar l’esdeveniment ciutadà de la Festa Major amb la campanya de Nadal en una proposta factible i atractiva (logo ovella actualitzat).

A més dels premis, Gran Centre ofereix a tots els estudiants del cicle la possibilitat d’incorporar-se als equips que desenvoluparan algunes d’aquestes iniciatives i iniciar d’aquesta forma el seu camí professional, cosa que des d’EDUCEM valorem com el veritable premi de l’activitat.

Gràcies, EDUCEM!!! Gràcies, professors!!! I felicitats als guanyadors i participants per la bona feina.