Resultats de l’Informe de l’Observatori dels Centres Urbans i Comerç de les Ciutats Mitjanes Catalanes del 2018

Resultats de l’Informe de l’Observatori dels Centres Urbans i Comerç de les Ciutats Mitjanes Catalanes del 2018

Dimecres passat, vàrem presentar els resultats de l’Informe de l’Observatori dels Centres Urbans i Comerç de les Ciutats Mitjanes Catalanes del 2018 realitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona per a la Fundació Comerç Ciutadà , de la que Gran Centre Granollers en forma part juntament amb, Sabadell Comerç Centre, Comerç Figueres, Terrassa Centre, Vic Comerç, La Via T – Tarragona Shopping, Unió de Botiguers de Mataró i l’ Associació de Comerciants d’Olot.
 
La presentació és va celebrar al Port de Mataró i la van presidir, la Sra. Maria Presidenta de Fundació de Comerç Ciutadà, el Sr. Isaac Albert Diputat delegat de Comerç, la Sra. Núria Moreno Tinent Alcalde de Mataró i la Sr.a Muntsa Vilalta Directora General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
 
Un estudi rigorós que compte ja amb les dades de 2017 i 2018 per ser comparades, sobre mobilitat al Centres Urbans i comparatives de “tickets” al llarg de la setmana, cens real, rotacions del nombre d’empreses comerços als principals eixos, de les Ciutats estudiades…
 
Moltes dades a ser analitzades i que ja han cridat l’atenció Internacional, on ja han estat presentades a Oporto, Kent, Madrid i Washington… i aviat a la nostra ciutat de #Granollers.
 
Coneix més sobre l’Observatori visitant www.comerciutada.cat