Cloenda 20è aniversari de GRAN CENTRE GRANOLLERS

Cloenda 20è aniversari de GRAN CENTRE GRANOLLERS

El passat Dijous, 07 de juliol, GRAN CENTRE GRANOLLERS va celebrar l’acte de cloenda del seu 20è aniversari a l’Hotel Granollers amb un sopar solidari. L’import solidari recollit en el sopar es destinarà al “Xiprer”, doncs apart de la gran tasca que fan per les persones de la nostra ciutat i rodalies, és l’entitat amb qui GRAN CENTRE GRANOLLERS va començar a caminar junts, i amb qui l’Associació hi té un estret vincle de col·laboració manifesta en les diferents activitats i actes solidaris que s’han fet i es continuen fent anualment.

Amb la frase: “Els temps canvien i nosaltres anem a +” Laura Sabatés, presidenta de l’Associació de comerciants i empreses de serveis GRAN CENTRE GRANOLLERS, va donar el tret de sortida a la vetllada en un ambient estiuenc i festiu en el qual comptarem amb l’assistència d’unes 80 persones; associats, entitats, col·laboradors, simpatitzants i autoritats.

GRAN CENTRE GRANOLLERS va compartir la trajectòria d’aquests 20 anys durant els quals s’ha consolidat, posant en valor els pilars i la filosofia de l’Associació per projectar-se cap al futur amb una junta renovada, nous reptes i noves propostes, fresques i trencadores com la nova campanya: “Jo t’estimo +”. Aquesta campanya s’estrenarà amb la Festa Major i acompanyarà les activitats de l’Associació tot l’any amb un seguit de fotografies en les quals es destaquen els valors, la proximitat, les persones, els col·lectius, les sinergies … una campanya que vol incidir amb els trets distintius i diferenciadors de l’Associació, que la fan única!

I amb aquest projecte de renovació enfocat a guanyar visibilitat, crear imatge de marca, generar relacions amb l’entorn empresarial, potenciar els serveis, estrènyer vincles amb les poblacions veïnes, fer xarxa … es va presentar també la nova web de l’Associació amb un nou format, actualitzada, més dinàmica i amb més contingut!

Amb positiu i amb moltes ganes GRAN CENTRE inicia una nova etapa que promet i molt!