CONTACONTES SOLIDARI “CAP NEN SENSE CONTE”

CONTACONTES SOLIDARI “CAP NEN SENSE CONTE”

Que el Nadal és màgic ho sabem tots, que la solidaritat s’encomana també … Però avui hem viscut un d’aquells moments que tarden a oblidar-se.
 
S’ha aixecat un dia fred, d’aquells que ens recorden que l’hivern ja ha arribat… I teníem dubtes, nervis de si podríem fer el somni de l’ Editorial Alpina realitat. Fer arribar 200 contes amb les seves cartes als Patges en forma de dibuixos dels nens i nenes assistents a Caritas per ser repartits la màgica nit de Reis…
 
Doncs si, si que ho hem aconseguit, i tot gràcies un cop més al suport, la col.col·laboració i la mobilització dels Granollerins.
 
No sabem si han estat, 150 o 200 els dibuixos que aniran dins dels contes solidaris, però ha estat molt emocionant veure tantes nenes i nens dibuixant perquè “cap nen sense conte” fos una realitat.
 
Mares com la Montse que han explicat històries acompanyada de la seva filla Neus, també hem escoltat de l mà de la Montse Palacios, La Pedra de l’Encant que ha emocionat a gran i petits i en Roger de InOrbis – English Centre, que després de celebrar les 12 campanades amb les més petites i petits, ens ha explicat un conte en anglès que ens ha fet participar i emocionar a tots…
 
Homoludicus Granollers ens ha distret amb els seus increïbles jocs de taula.
 
Una baby Disco Fever a tancat la sessió.
 
Moltes gràcies a totes i a tots, i com diu Mary Poppins, fins l’impossible és possible.
 
Viu Granollers, jo ❣️