El passat Dissabte, 20 d’octubre, GRAN CENTRE GRANOLLERS va mostrar el RETRO GRN 2018

grn18-grancentre-granollers-1 (Copiar)

El passat Dissabte, 20 d’octubre, GRAN CENTRE GRANOLLERS va mostrar el RETRO GRN 2018

RETRO GRN de GRAN CENTRE GRANOLLERS


32 comerços i empreses de serveis adherits a l’associació van mostrar els seu aparador a peu de carrer amb promocions efímeres durant aquest dia, per interactuar amb els clients d’una manera diferent i original, més 5 exposicions de fotos antigues dels establiments històrica de la ciutat guardonats als PREMIS PORXADA 2018: Joan Sitjes – Tomàs Colomer – Piguillem – Montañà – Família Parellada per La Fonda Europa


Els participants:

4RT PRIMERA > AGUDO  Z > BELLESA 2000 > BELLESA ESSENCIAL > BOTIGA DE FABRICA VALIRA GRANOLLERS > CALÇATS MIRALLES > CALÇATS TARRATS > CLUB NATACIÓ GRANOLLERS > COMERÇ DE DALT > DON ADELINO > EDITORIAL ALPINA > EDUCEM > EL CELLER DE JABUGO > F.A.S.T. FITNESS GRANOLLERS > HUNKEMÖLLER > HYGGE > INHALA > JACK & JONES > JOAN SITJES > JUGUETTOS > MONTSE INTERIORS > NINS > OPTICALIA > PARQUING BLAUS > PELL TOLRÀ > PERFUMERIA CAUSSA > PORTA MODA > SVELTA, LENCERIA Y COMPLEMENTOS > THERMOMIX > TIÓ-CENTRE > VIATGES TEJEDOR > ZEBRA


A més, dels 3 espais d’oficis amb exhibicions en directe:

TASMANIA – de 11 a 12h i de 19 a 20h

CALÇATS MIRALLES – de 12 a 13h i de 18 a 19h

ELIXIR [Oli de tractament 100% Bio] – de 11 a 12h i de 18 a 19h

MARGARET – de 12 a 13h i de 19 a 20h


Aquestes són les imatges del recorregut i l’espai infantil: