Dijous, 23 de novembre, nova conferència del 15è cicle de “El repte de ser persona”

VALENTIN NUNEZ

Dijous, 23 de novembre, nova conferència del 15è cicle de “El repte de ser persona”

Dijous, 23 de novembre, a la Sala Tarafa de Granollers

 

CREA LA TEVA VIDA!
CONNECTA AMB LA TEVA MILLOR VERSIÓ
I FES POSSIBLE ELS TEUS OBJECTIUS

 

VALENTÍN NÚÑEZ VARAS

Consultor d’empreses. Economista per la UAB, Màster en Direcció-Econòmico-Financera pel CEF i PDD per l’IESE. Practitioner en PNL (Institut Gestalt). Graduat en Método Silva. Autor del llibre: “¡Ya es hora de despertar!” – Abriendo los ojos a una nueva conciencia”.

Coneix-lo a: www.crea2vida.com


Cadascú de nosaltres ha vingut a aquest món amb un objectiu: dur a terme la seva missió de vida. Per fer-ho, comptem amb els recursos necessaris des del naixement (habilitats úniques, dons especials) i amb l’aprenentatge al llarg de les nostres vides. Descobrir quina és aquesta missió no sempre és una tasca fàcil. L’educació rebuda, l’entorn en el que vivim, les pors pròpies i les que ens inoculen els demés són obstacles en el camí que cal anar superant. Quan comencem a saber cap a on hem d’anar, és imprescindible posar al servei d’aquesta excitant aventura totes les eines que ens sigui possible.


crea2vida-bn

Obrirem les portes de la SALA TARAFA a les 20h, per fer un centrament conjunt, i començarem la conferència a les 20:30h.