FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS | GRANOLLERS 2017

granollers-festamajor-blancsiclaus-2017

FESTA MAJOR DE BLANCS I BLAUS | GRANOLLERS 2017

Granollers es divideix en 2 colors: blanc i blau.

Les dues colles organitzen activitats per veure quina anima més la Festa Major !!!

festamajor-blancsiclaus

La Festa major de Blancs i Blaus a Granollers és una de les més participatives i competitives de Catalunya. Durant 10 dies, la ciutat es divideix en aquests colors. Aquestes dues colles organitzen més de 100 activitats, entre les quals hi ha proves competitives com la tradicional passada de rajoles, l’estirada de corda o el concurs de rajolers. Entre correfocs, corre-aigües, balls i castellers, l’últim dia arriba el veredicte: un jurat determina si Granollers és blanca o blava. 

 

cartell_fm17_ok

Consulteu el PROGRAMA D’ACTIVITATS:
www.granollers.cat/festamajor

programa-festamajor-granollers-2017-18